13.03.2014

Maurice Lacroix, Official watch partner of FC Barcelona


“FC Barcelona Official Watch Partner”

Η δυναμική ελβετική μάρκα ρολογιών, Maurice Lacroix, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει μια τριετή συμφωνία εταιρικής σχέσης με τον ποδοσφαιρικό κολοσσό FC Barcelona - πολύ απλά τον πιο διάσημο ποδοσφαιρικό σύλλογο του κόσμου, με μια παγκόσμια βάση οπαδών άνω των 300 εκατομμυρίων ανθρώπων και των 100 εκατομμυρίων οπαδών των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης. Το να γίνεις Επίσημος Συνεργάτης του FC Barcelona αντιπροσωπεύει ένα ορόσημο στην ιστορία του Maurice Lacroix. Μέσα από αυτή την καινοτόμο εταιρική σχέση, η Maurice Lacroix και η FC Barcelona θα διευκολύνουν την πρόσβαση, στον κόσμο της υψηλής ελβετικής πολυτέλειας, για τους οπαδούς του ποδοσφαίρου και τους λάτρεις του ρολογιού αντίστοιχα.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ


Ο ωρολογοποιός προσφέρει απαράμιλλη savoir -faire στην εμπορία ειδών πολυτελείας στον αγωνιστικό χώρο, και με τη σειρά τους , θα επωφεληθεί από την αυξημένη αναγνωσιμότητα της μάρκας με 300 εκατομμύρια οπαδούς και την προστιθέμενη συγκινησιακή ανταλλαγή σε κατάσταση λατρείας της FC Barcelona.
Μέσα από αυτή την εξαιρετική συνεργασία, η FC Barcelona και η Maurice Lacroix στοχεύουν  να παραμείνουν  κοντά στους θαυμαστές τους, να μιλούν την ίδια γλώσσα, και να προσφέρουν σε κάθε έναν  ξεχωριστά ένα υψηλής ποιότητας ελβετικό προϊόν πολυτελείας . Ένα προσιτό αναμνηστικό ρολόι  θα παρέχει μια entry-level ευκαιρία για την απόκτησή ενός  ελβετικού. Για τους λάτρεις των μηχανικών ρολογιών ή για όσους επιθυμούν να κάνουν το μεγάλο άλμα , ένα εντυπωσιακό ρολόι " παίκτη " και ένα εξελιγμένο " αποκλειστικό " μοντέλο θα πωλείται επίσης σε όλες τις μπουτίκ FC Barcelona και στο εκτεταμένο παγκόσμιο δίκτυο των επίσημων εμπόρων λιανικής πώλησης Maurice Lacroix .
Μέσω του μεγαλύτερου  γηπέδου της Ευρώπης, η εταιρική σχέση θα προβάλλεται με μια σειρά από εντυπωσιακά στοιχεία προβολής, όπως η οθόνη LCD του 4ου διαιτητή, γιγάντια ρολόγια Maurice Lacroix και μια αποκλειστική παρουσία σε όλους τους τομείς VIP του Camp Nou .
Κατά την επίτευξη της συμφωνίας αυτής, Maurice Lacroix και Μπαρτσελόνα, δύο οργανώσεις που είναι γνωστές για την προοδευτική σκέψη τους, έχουν εμπνευστεί  πολλά περισσότερα από μια εταιρική σχέση . Το συντονισμένο επιχειρηματικό πνεύμα τους και η διαισθητική εμπορική ικανότητα σκέψης είναι η αφετηρία ενός δυναμικού νέου κεφαλαίου στην ιστορία των δύο εταιριών.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΝΑ CLUB

 

FC Barcelona είναι υπερήφανη τόσο για τις ελβετικές ρίζες της (ο σύλλογος ιδρύθηκε από τον Hans Gamper από το Winterthur), όσο είναι υπερήφανοι που είναι το έμβλημα της τοπικής κοινότητας της Καταλονίας. Αλλά η FC Barcelona είναι πολύ "περισσότερο από ένας σύλλογος", όπως εκφράζεται στο σύνθημα της "més que un club”. Η FC Barcelona είναι ο Νο 1 αθλητικός σύλλογος στον κόσμο, από πολλές απόψεις. Έχει κερδίσει τα πιο διάσημα ποδοσφαιρικά τρόπαια πολλές φορές. Προσελκύει μόνο τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο. Εμφανίζει ένα καταπληκτικό και μοναδικό στυλ αυτό ΄΄της πάσας με τη μία’’. Επενδύει και καλλιεργεί τα πιο ελπιδοφόρα ταλέντα, και υποστηρίζει πολλές φιλανθρωπικές οργανώσεις. Χτισμένο στις αξίες της φιλοδοξίας, της ποιότητας, της δημιουργικότητας και του στυλ, η FC Barcelona είναι ένας θρύλος, ένα club σύμβολο με ένα νικηφόρο πρότυπο τύπο που έχει προσελκύσει μια παγκόσμια βάση θαυμαστών πάνω από 300 εκατομμύρια.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΡΟΛΟΙ

 

Από το λανσάρισμα του πρώτου της ρολογιού, το 1975, τα κομψά ελβετικά ρολόγια σχεδιάστηκαν από τη δημιουργική και φιλόδοξη ομάδα της Maurice Lacroix έχοντας κερδίσει τη διεθνή αναγνώριση. Τα Maurice Lacroix ρολόγια προσφέρουν εκλεκτική και παιχνιδιάρικη σχεδίαση, κατοχυρωμένες  με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογίες και νέα υλικά υψηλής απόδοσης. Όλα είναι εμποτισμένα με τις σταθερές αξίες της ποιότητας, της αξιοπιστίας και της αυθεντικότητας.
Ακριβώς όπως η FC Barcelona, η Maurice Lacroix είναι ένα σύμβολο της επιτυχίας που έχει να κάνει με το στυλ, την ουσία, και το αμείλικτο πάθος για την πρόοδο.  Καβαλόντας το κύμα των κοινών αξιών και φιλοδοξιών, η ελβετική ωρολογοποιία και η ποδοσφαιρική ομάδα της Καταλονίας κάνουν μια τέλεια ομάδα για την από κοινού διερεύνηση καινοτόμων τρόπων προσέγγισης των δύο, τους οπαδούς του ποδοσφαίρου και τους λάτρεις των ρολογιών.

 

YOUR TIME IS NOW. OUR TIME IS NOW.

 

 

 Josep Maria Bartomeu, Πρόεδρος της FC Barcelona

“Η FC Barcelona είναι υπερήφανη που ξεκινά μία συνεργασία με μια τόσο μοντέρνα και δυναμική εταιρία σαν την Maurice Lacroix.Είμαστε πεπεισμένοι ότι η επιτυχία αυτής της στρατηγικής συμμαχίας θα έχει παγκόσμιο αντίκτυπο.”

Marc Gläser, Διευθυντής της Maurice Lacroix

“Η Maurice Lacroix είναι περήφανη και πολύ ενθουσιασμένη γι’ αυτήν της εξαιρετική συνεργασία. Οι εταιρίες μας προσπαθούν αδυσώπητα για την τελειότητα και μαζί  θα σχηματίσουμε μια αποτελεσματική και επιτυχημένη ομάδα.”

 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ FC BARCELONA

Η FC Barcelona ιδρύθηκε το 1899 από τον Hans Gamper, έναν Ελβετό που ζούσε στη Βαρκελώνη, και μια ομάδα φίλων. Σήμερα, το πέρασμά της στο κόσμο του ποδοσφαίρου είναι θρυλικό, κερδίζοντας το πρώτο Τίτλο σε Ευρωπαϊκό Κύπελλο το 1992 με την διάσημη «Ομάδα όνειρο» του 1988-1996. Η επιτυχία αυτή συνεχίστηκε τότε με το απολαυστικό στυλ της ‘’πάσας με τη μία’’, την ακρίβεια στη πάσα  και στην επίτευξη γκολ.
Το γήπεδο Camp Nou είναι το μεγαλύτερο γήπεδο στην Ευρώπη, ικανό να φιλοξενήσει 98.722 θεατές και συχνά  είναι κατάμεστο. Ωστόσο, η FC Barcelona είναι "περισσότερο από ένας σύλλογος", όπως εκφράζεται στο σύνθημα της "més que un club”. Είναι πολύ μεγάλο μέρος της τοπικής κοινωνίας και ανήκει στα μέλη της, πολλοί από τους οποίους ζουν στην περιοχή. Επιπλέον, εμφανίζει μια ισχυρή κοινωνική δέσμευση μέσω του FC Barcelona Foundation, ένα φιλανθρωπικό κομμάτι του συλλόγου, το οποίο μεταδίδει τις θετικές αξίες του αθλητισμού, σε παιδιά σε όλο τον κόσμο.

 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗ MAURICE LACROIX

Η Maurice Lacroix εδρεύει στο Saignelégier, που βρίσκεται στην περιοχή της Jura, μια περιοχή που φημίζεται για την ωρολογοποιητική της ανδρεία. Το 2006, η ελβετική ωρολογοποιητική Εταιρία σχεδίασε και ανέπτυξε το πρώτο της μηχανισμό και με το πέρασμα επιτυχημένων χρόνων η συλλογή έχει μεγαλώσει, φτάνοντας τους 13.

Η εταιρία έχει κερδίσει 10 μεγάλα βραβεία για τα ρολόγια της, με πάνελ της βιομηχανίας να αναγνωρίζουν τη δαιμόνια δημιουργικότητα και τη χειροτεχνία. Η Maurice Lacroix κατασκευάζει 90.000 ρολόγια ετησίως και έχει 3.000 σημεία πώλησης. Συνεχίζει να προοδεύει, βασισμένη στη συνταγή της επιτυχίας που είναι η ποιότητα, η αξιοπιστία και η αυθεντικότητα, που εκφράζεται μέσα από ιδιαίτερα και εκλεκτικά σχέδια, που υποστηρίζονται από πατενταρισμένες τεχνολογίες και υψηλής απόδοσης υλικά. Η εταιρεία αδυσώπητα αναζητά νέους και καινοτόμους τρόπους απεικόνισης του χρόνου, πάντα με σεβασμό στην ελβετική ωρολογοποιία και δεξιοτεχνία. Είναι αυτό το «Πάθος για την Πρόοδο", το οποίο βρίσκεται στην καρδιά της ιδεολογίας της μάρκας.

 

Από την 1η Ιουλίου 2011, η DKSH, μία ελβετική εταιρία που εδρεύει στη Ζυρίχη και κορυφαίος πάροχος υπηρεσιών για την επέκταση στην αγορά της Ασίας, απέκτησε τον έλεγχο του Maurice Lacroix Group. Με 735 θυγατρικές και 26.700 εργαζομένους, η DKSH έχει παρουσία σε 35 χώρες και πραγματοποίησε καθαρές πωλήσεις 9.6 δισεκατομμυρίων ελβετικών φράγκων το 2013.